3D HIFU behandle ansikt og kropp hud

3D HIFU behandle ansikt og kropp hud
Produktdetaljer


3D HIFU behandle ansikt og kropp hud 


11lines 3D HIFU anti-aldring medisin og estetikk utstyr

HIFU er et gjennombrudd ikke-kirurgisk behandling av skjønnhet, fokuserer varmen på ett punkt gjennom ultralyd for å produsere høy energi på dermis og SMAS laget på en enkelt energi subkutan handling ved temperaturer opp til 65 grader Celsius - mellom 75 grader Celsius, den kan trenge den dype huden mellom 1,5 MM og 16MM, som kan stimulere kollagen spredning og rekombinasjon raskt og effektivt. På samme tid, fordi energien er feid over overhuden, det er ikke nødvendig å bekymre epidermal skade, og huden raskt kan heves. Trekk, stramme konturer og raskt glatte ut rynker.

HIFU fordeler:

1. 3D HIFU er bare bosatt terapi som bruker ultralyd for å behandle huden. Den bruker avansert teknologi samtidig bruke ultralyd for å undersøke den underliggende hud og nøyaktig behandling for å sikre sikkerhet og optimale resultater.

2. behandling dybde er nøyaktig, varme temperaturen er høy og energi treff direkte fascia laget.

3. løft og stramme kan ses når det er ingen utvinning perioden, og den påvirker ikke arbeidet på alle.

4. prosessen er behagelig, energien går over epidermis, ingen smerte, og effekten varer.

5. er anti-aldring, kan behandle ansiktet og halsen, og kan også behandle kroppen (hip, buk, armer, skuldre, lår).

6. 3D HIFU:one trykk: MIN 1 line - MAX 11lines og ett trinn: MIN 1 MM 10 MM behandling width.the behandling linjer distribueres under huden også, 2D HIFU er meget godt resultat og god kvalitet, det kan behandle både ansikt og kropp med cartridges1.5MM og 3 MM og 4,5 og 6 MM og 8 MM og 10MM og 13MM og 16MM. MENO er en originalplate fra produsenten å gjøre 2D HIFU i Kina, og vi har patent for 2D HIFU i China.MENOBeauty har vært å lage 2D HIFU OEM og ODM tjenester siden 2015 mars, så mange selskap samtale MENO 2D HIFU 3D HIFU eller 5D HIFU eller 8D HIFU.

faster 2D HIFU test

12


Forespørsel