MENO fabrikk radiofrekvens skjønnhetspleie hud

MENO fabrikk radiofrekvens skjønnhetspleie hud


RF struktur klassifisering:

Den nåværende klassifiseringen av radiofrekvens i estetikken, hovedsakelig unipolar og bipolar, er hovedforskjellen den måten energi overføres, men de to måtene på energi og vev er de samme under kontrollerte forhold. De to neste metodene kan øke vevetemperaturen.

Monopolar RF: a. De positive og negative polene virker ikke på samme grensesnitt b. Inntrengingsdybden er ukontrollabel - dyp behandling

c. Den effektive behandlingsdybden er 5-20 mm d. Den subkutane temperaturen kan nå 60 grader.

Hovedfordelen er at det er en isolert behandling, slik at du kan bruke høyere strøm, og det er sikrere når funksjonshodet er normalt. Elektrodens overflate er konsentrert med høy energi, og den utstrålede energien kan trenge inn i dypere. På grunn av den unipolære sterke penetrerende kraften, desto større energi, desto lengre blir effekten opprettholdt.

Den største ulempen er at funksjonshodet og det menneskelige vevet må isoleres, og når funksjonshodet er ødelagt, kan bruken brenne det menneskelige vevet.


Bipolar RF: a. Positive og negative poler virker på samme grensesnitt b. Hvis flere elektroder fungerer samtidig, er det mer jevnt

c. Den effektive behandlingsdybden er 5 ~ 15mm d. Den subkutane temperaturen kan nå 55 grader eller mer.

Hovedfordelen er at den nåværende distribusjonen er enkel å kontrollere. Trenger kontinuerlig og fullstendig gjennom huden vevet, møter hudmotstand for å generere varme, og virker på dermis dype lag, og epidermis påvirkes ikke. Den har høy sikkerhet samtidig som den terapeutiske effekten sikres.

Den største ulempen er at funksjonshodet og menneskekroppen må være i god ledertilstand, og behandlingen kan ha praktiske effekter. Den ringere bipolare radiofrekvensteknologien kan lett anspore det menneskelige vevet under operasjonen.


det effektive resultatet om radiofrekvensen:

Menneskekroppen er en gjeldende leder som forårsaker fysiologiske effekter på huden når den passerer gjennom kroppen. (inkludert termiske og ikke-termiske effekter)

Termisk effekt: På grunn av bevegelse av partikler i menneskelig vev forårsaket av bølgebølge, blir den termiske effekten direkte generert inne i vevet. 1. Fremskynde blodsirkulasjonen, øk oksygenforsyningen og forbedre tekstur av hele lag av hud;

2, produserer den termiske effekten termisk stimulering, noe som forårsaker at den dermale kollagenfibrene trekkes sammen, stimulerer kollagenet til å regenerere, omorganisere, styrke bindevevsgenerasjonsevnen, straks stramme huden

3, direkte mot cellulitten, dekomponering av fettcellens innhold (dekomponert i frie fettsyrer og glyserol), oppløs fett, reduser fettvolum, akselerere lymfatisk sirkulasjon og fremme menneskelig metabolisme;

Ikke-termisk effekt: Når intensiteten til den termiske effektendringen er liten nok til å øke kroppstemperaturen, kan høyfrekventstrømmen fortsatt føre til at partiklene i vevet vibrerer, og det er også mulig å endre vevsendringen , det vil si den elektromagnetiske oscillasjonseffekten, og den ikke-termiske effekten er mikroskopisk. De biokjemiske og biofysiske prosessene til organismen kan produsere en rekke effekter, for eksempel akselerasjon av vekst og utvikling av dyr og planter, og ikke-termisk Effekter er maskert av termiske effekter og kan ikke vise effekten. Etter hvert som tiden går, blir kollagen gjenfødt, rynker gradvis forsvinner, og huden strammer, noe som gjør huden til å virke yngre.


RF rynkestramming løfteprinsipp:

RF-elektroden er i nær kontakt med huden, og RF-signalet frigjøres gjennom menneskekroppen og virker direkte på dermis gjennom hudens hud.

Direkte oppvarming fra innsiden av menneskekroppen, når den termiske energien til det dermale vev stiger ved 3 ° C ~ 12 ° C, noe som får de dermale kollagenfibrene til å produsere umiddelbar sammentrekning, stimulerer sekresjonen av mer nytt kollagen, med gradvis regenerering og omorganisering av det dermale kollagenet, sterk hud Den myke støtten øker tykkelsen og tettheten av hudens dermislag. Huden føles straks den oppadgående trekke og stramme effekten av huden, fyller rynkene og eliminerer arrene, og huden blir hvit, glatt, full og fast og elastisk.


RF smeltende fett. Slanking formgivende prinsipp

Radiofrekvens Lipolyse: Varmen genereres av høyhastighets rotasjonsfriksjon generert av bipolare vannmolekyler, som oppvarmer det subkutane fettvevet.

Når dermisens termiske energi når 40 ° C ~ 60 ° C, kan den øke kroppens oksygenstrøm, øke blodsirkulasjonen og lymfesirkulasjonen, aktivere metabolisme, eliminere og myke cellulær vev, redusere væsker og giftstoffer i fettfibre og redusere volum av cellulitt. Utskilt gjennom lymfatisk og avgiftingssystem for å oppnå effekten av slanking og forming.