MENO fabrikk vakuum slanking kroppen

Numerisk kontroll rytme vakuum slanking kroppen


Prinsipp for Numerisk Kontroll Rytmevakuumteknologi

Tradisjonell kinesisk medisin cupping teknologi kan bare bruke en enkelt adsorpsjonsmetode for medisinsk behandling, mens moderne instrumenter bruker sofistikerte elektroniske midler for å kontrollere det mekaniske utstyret for å fullføre suging og utslipp av en viss frekvens av lufttrykk, som kan utformes forskjellig for forskjellige deler og effekter som trenger behandling. Modus, dette er det numeriske rytmenes negative trykk.

Ved hjelp av den digitale rytmemodus kombinert med den spesialdesignede negative lufttrykktoppen, i henhold til individets individuelle hudtilstand, brukes forskjellig dybdeknaddende massasjestimulering på epidermislaget, blodkarlaget, fettlaget og nervesystemet lag av huden, og dermed effektivt forbedre menneskekroppen. Vannstrømmen mellom celler øker cellebevegelsen, aktiverer celler, fremmer blodsirkulasjon og lymfatisk sirkulasjon av mikrober, akselererer metabolisme og forbedrer hudens miljø.

Den knådende effekten som forårsakes av vakuumtrykket, øker vevaktiviteten til huden og musklene, og bidrar dermed til å redusere hardcellestrukturen, øker elastisiteten i hudvævet, motstår stædig fett og oppnår en "klemme" fettvirkning. Effektivt bryte ned og bryte opp stædig cellulitt, konverter fett til fettsyrer, glyserin og utskilles gjennom lymfesystemet, slik at slanking og forming kan fullføres samtidig. I tillegg kan vakuumtrykkbevegelse også stimulere overflaten og dyp sympatisk nervesystem for å forbedre hudfølsomheten.


vakuum fysisk effekt :

(1) Epidermis: Forbedrer fluidtilstanden til det intercellulære rommet, forbedrer fluiditeten, øker cellebevegelsen og aktiverer celler.

(2) vaskulært lag: forbedre hudens blodsirkulasjonssystem, ikke bare forbedre kapillærsystemet, men også forbedre dype vener og lymfekreft

Flyten mellom nettene fjerner overskytende giftstoffer fra kroppen.

(3) Vevslag: Øk hud- og muskelvevaktiviteten, myk og bryte ned fett, forbedre oksygenforsyningskapasiteten, stimulere kollagenproduksjonen, øk hudens elastisitet og motstå vevsfibrose.

(4) Nervesystemlag: Negativ trykkbevegelse kan stimulere epidermis og dyp sympatisk nervesystem og forbedre hudfølsomheten. Stimulerer overflaten og dyplagene i det sympatiske nervesystemet.