MENO redusere vektemaskinen med myk laser

MENO redusere vektemaskinen med myk laser


Hva er myk laser?

Laser, som betyr "lyset blir utvidet av stimulert utslipp." Definisjon: Stråling produsert av forsterket lys fra stimulert utslipp. Laser er en viktig oppfinnelse av mennesker siden det 20. århundre, etter atomkraft, datamaskiner og halvledere. Den kalles "den raskeste kniven", "den mest nøyaktige linjalen", "det lyseste lyset", og det har monokromatisitet. God, retningsbestemt og høy lysstyrke. Det er tusenvis av laserbehandlingsstoffer som har blitt funnet, alt fra myke røntgenstråler til langt infrarødt. Kjernen til laserteknologi er laser. Det finnes mange typer lasere, som kan klassifiseres i henhold til forskjellige metoder som arbeidsstoff, eksitasjonsmodus, driftsmodus og arbeidsbølgelengde. I henhold til ulike bruksbehov, er noen spesielle teknikker vedtatt for å forbedre strålekvaliteten og enkle tekniske indikatorer på utgangslaseren. Egenskaper: (1) Retningsbelysning (2) Ekstremt høy lysstyrke (3) Ekstremt ren farge (4) Ekstremt høy energi tetthet

Laser laser skjønnhet på markedet er produksjon av høy energi, fokusert, presis penetrerende monokromatisk lys, som virker på humant vev og lokalt genererer høy varme for å oppnå formålet med å fjerne eller ødelegge målvevet. Pulser med forskjellige bølgelengder Laserlasjeskjønnhet kan behandle en rekke vaskulære hudsykdommer og pigmentering, for eksempel Ota, rødflettet erytem, fregner, alder flekker, telangiectasia, etc., samt tatovering, eyeliner, øyenbryn vasking, arr behandling. Laserlasere har oppnådd gode resultater i behandlingen av vaskulære hudsykdommer og pigmentering. Disse prosjektene bruker laser-drevet laser teknologi, ofte referert til som harde lasere i skjønnhetsindustrien. Ved hjelp av en høyspennings laser er de kliniske manifestasjonene traumatiske og skadet det dermale vevet.

Soft laser laser bruker lav-effekt laser, klinisk ikke-invasiv, høy-sikker behandling, med behandlingen, uten noen innvirkning! Dypt inn i huden vev stimulerer huden til å trekke sammen elastiske fibre. Huden strammes og løftes for ytterligere å fremme forsvunnet overfladiske rynker, og rynkefjerningseffekten er mer åpenbar.

Laserlysenergi interagerer med biologisk vev, som har to motsatte metoder: destruktive og stimulerende effekter.

Laser for kirurgi (øyekirurgi og kirurgisk laser) har en ødeleggende effekt. Når han bruker høy intensitetsutslippsintensitet til målvevet, forårsaker det at cellene blir ødelagt og har forskjellige formål: kutting, kutting av nekrotisk vev. Vente.

Det samme konseptet kan også brukes til laser hårfjerning, som kan oppnås ved å ødelegge kroppens hårceller eller hårceller i henhold til teknikken.

Laserutslippskarakteristikkene (endring av bølgelengden, reduksjon av intensiteten og endringen i energimodusen som tilbys) varieres for å oppnå en stimulerende effekt; Den terapeutiske kategorien av laseren oppnår dette ved å utvikle stimulusens aktivitet.

Forskningsfeltet har oppdaget og forklart produksjonen av ulike effekter; Andre resultater har blitt hypoteset, men ikke bekreftet. Test i relatert litteratur kan vise kliniske effekter og relaterte biologiske effekter som følge av behandling av laserstråling.


905nm soft laser laser biologisk (kliniske effekter og relaterte biosensing effekter)

Forbedring i sirkulasjonen .

Forbedre sirkulasjon: Dette er en lokal effekt (for eksempel bare på behandlingsstedet), som er resultatet av en økning i blodstrømningshastigheten i mikrovaskulær sirkulasjon, og effekten av å forkorte den hemostatiske tiden til fartøyet er også funnet . Forbedring av blodstrømmen kan styrke antiinflammatorisk, anti-edema evne, fremme utvikling og stimulere cellemetabolisme.

Anti-edematøs effekt.

Eliminere ødem: Eliminere ødem ved å korrigere det hydrostatiske trykket mellom kapillærene og væsken som absorberer gapet. Fragmentet med lav molekylvekt absorberes av venesystemet og fraksjonen med høy molekylvekt reabsorberes av lymfatiske kapillærer; Laseren kan endre vasomotjonen i blodkarene og lymfekarene.

Analgetisk effekt.

Smerteavlastning: Følelsesgrensen er økt, noe som gir en smertestillende effekt. Denne komplekse mekanismen er forbundet med hyperpolarisering av cellemembranen (f.eks. Endringer i membranpolarisasjon og ikke-polarisasjonsforhold), direkte effekter på reseptor-mikrovaskulær sirkulasjon og fremme av beta-endorfinproduksjon.

Accelerasjon av vevsgenerering.

Raskere vevsrekonstruksjon: Denne effekten kalles stimulering på grunn av to forskjellige mekanismer: Den første er å stimulere fibroblaster (som er ansvarlig for kollagen og elastinfiberbundne vev). Den andre er biokjemiske effekter, som stimulerer cellemetabolisme (ATP og proteinsyntese) og stimulerer utveksling og deling av elektrolytiske protoplaster.

Cicatrization effekt.

Helbredende effekt: Associert med biostimulering, akselerert sårheling (kniv, sår, autograft, ny nervefibervekst) antas å være assosiert med rekonstruksjonsprosessen av det skadede lymfatiske systemet: 905 nm laserlys kan akselereres på kort tid Rekonstruksjon av lymfatisk nettverk og betydelig stabilitet av vaskulær invasjon.

Antibakteriell virkning:

Antibakteriell effekt: Laser bakteriedrepende effekt gjenspeiles i: Det virker direkte på mikroorganismer (noen bølgelengder er dødelige for mikroorganismer), og indirekte stimulerer immunsystemet, fordobler funksjonen, øker antallet hvite blodlegemer og øker aktiviteten.

905nm myk laser effekt

 Glatter fine linjer Glatte fine linjer

 Senker porene strammer porene

 Løser opp røde flekker

 Forbedre arr for å forbedre arr