MENO hudpleiemaskin med langt infrarød teknologi


MENO hudpleiemaskin med langt infrarød teknologi


Langt infrarødt er en forkortelse for infrarød fjernkontroll. Solens stråler kan grovt deles i synlig lys og usynlig lys. Det synlige lyset passerer gjennom prismen og reflekterer lyset (spekteret) av lilla, blå, cyan, grønn, gul, oransje og røde farger. Lyset utenfor det røde lyset, kalt infrarødt lys, er usynlig for det blotte øye og tilhører en elektromagnetisk bølge med sterk varme. Infrarødt har et bredt bølgelengdeområde, og infrarøde stråler med forskjellige bølgelengder er delt inn i nesten infrarøde, mid-infrarøde og fjerninfrarøde områder, og elektromagnetiske bølger som tilsvarer bølgelengder kalles nær infrarød, mid-infrarød og langt infrarød. I 1800 oppdaget tysk forsker Herschel at de infrarøde strålene i sollyset var omgitt av en langt infrarød lyskilde som ikke kunne sees av det blotte øye. Det ble senere vist å være en "langt infrarød stråle" med en bølgelengde mellom 5,6 og 1000 UM. Det vil produsere stråling, penetrasjon, absorpsjon og resonanspåvirkning på organismen. NASAs forskningsrapport pekte på at disse langt infrarøde strålene, som hjelper menneskekroppen 4-14 mikrometer, kan trenge inn i den menneskelige huden til en dybde på 15 cm, noe som gir varme fra innsiden og fremmer utvidelsen av mikrofiler fra kroppen for å gjøre blodsirkulasjonen jevn. Oppnå formålet med metabolisme, og dermed øke kroppens immunitet og kur.


Fysisk infrarød område divisjon:

Nær Infrarød: (I nærheten av Infrarød, NIR), 760 ~ 2000 Nm

Mid-infrarød: (Middle Infrarød, MIR), 3000-5000 nm

Langt infrarødt: (Far Infrarødt, FIR), 8000 ~ 14.000nm


Far infrarøde funksjoner

 usynlig for det blotte øye

● Optiske egenskaper som direkte, tortuous og reflekterende

 Eventuell substansabsorpsjon vil forårsake en termisk reaksjon

 Dyp penetrasjon av humant vev


Hovedfunksjonen til langt infrarødt

1. Gene: Det kan korrigeres for å holde det sunt. For eksempel gjenoppretter vanlige dyr vanligvis fra solen når de er syke. Hvis en person bor i en mørk hule i en måned, blir kroppene deformerte og syke.

2, celler: langt infrarød og menneskekroppfrekvens er en del av samme frekvens, samme frekvens vil produsere resonans, en resonans er som en sil

Cellene er ordnet på en ordnet måte, og den vibrerende vibrasjonen får vannmolekylene i cellene til å bli små molekyler for å utlede cytotoksinene.

Intracellulær patency, cellene absorber næringsstoffer og cellene er sunne.

3, blodkar: termisk ekspansjon og sammentrekning av blodårer, blodsirkulasjon for å akselerere den glatte strømningen av blodkar og mikrocirkulasjon. {Resonans genererer varme, termisk ekspansjon og sammentrekning, vasodilasjon, blodsirkulasjon akselererer blodkar sirkulasjon, mikrocirkulasjon er glatt, mikrocirkulasjon er det andre hjertet av mennesker, er kilden til alle sykdommer, kinesisk medisin snakker smerte ikke er mulig, generelt ikke skadet, ett pass, Mange mikrocirkulatoriske sykdommer som hypertensjon, hyperlipidemi og diabetes er naturlig gode. }

4. Nerver: Den menneskelige nerve deler de sentrale og autonome nerver. Sentralnervesystemet dominerer vårt kroppsspråk. De autonome nerver innervater våre organer og endokrine. På grunn av den konstante stimuleringen av vibrasjon, kan nerver effektivt kontrollere vårt kroppsspråk og endokrine.

5, fiber: langt infrarød kalles livslampe i medisin, hovedvirkningen er varme, leker smertestillende, aktiverer cellevev, fremmer menneskelig blodmikrocirkulasjon, forbedrer metabolisme, styrker immuniteten, antiinflammatoriske og antibakterielle effekter.


Terapeutisk effekt av langt infrarøde stråler

Dipolene og frie ladninger i den levende kropp har en tendens til å være justert i retning av det elektromagnetiske feltet under virkningen av det elektromagnetiske feltet. I denne prosessen beveger molekylene og atomer seg uregelmessig og det genereres varme. Når den fjerninfrarøde strålingen har tilstrekkelig styrke, det vil si at den overskrider den varmeavledende evne til den levende kropp, blir den lokale temperaturen på det bestrålede legemet hevet, hvilket er den infrarøde termiske effekten.

På grunn av de termiske effektene av langt infrarød, forårsaker sputum en rekke fysiologiske effekter.

Aktiver biomolekylaktivitet

Den molekylære energinivået til organismen er opptatt og har et høyere vibrasjonsnivå som aktiverer aktiviteten til biologiske makromolekyler, slik som nukleinsyreproteiner, hvorved funksjonen av biologiske makromolekyler utøves for å regulere stoffets metabolisme, immunitet og andre aktiviteter, som er gunstig for utvinningen av menneskelige funksjoner og balanse, for å oppnå formålet med sykdomsforebygging og behandling.

Fremme og forbedre blodsirkulasjonen

Etter langt infrarød virkning på huden absorberes det meste av energien fra huden, og den absorberte energien omdannes til varmeenergi, noe som fører til at hudtemperaturen stiger, stimulerer hudens indre termiske reseptorer, slapper av den vaskulære glattmuskel gjennom thalamidrefleks, utvide blodårene og styrke blodsirkulasjonen. På grunn av virkningen av varme forårsakes imidlertid frigjøring av vasoaktive stoffer, den vaskulære spenningen senkes, overfladiske små arterier, superkapillære kar og overfladiske vener blir utvidet, blodsirkulasjonen akselereres og blodsirkulasjonen er forbedret.

Forbedre metabolisme

Hvis kroppens metabolisme er uorden, forårsaker utveksling av stoffer inn og ut av kroppen, så kommer ulike sykdommer. Forstyrrelser som vann- og elektrolytmetabolismen er alvorlig livstruende; diabetes forårsaket av sykdomsforstyrrelser i glukose; kardiovaskulære sykdommer forårsaket av kardiovaskulære sykdommer, fedme; gikt forårsaket av protein metabolisme lidelser. Gjennom den termiske effekten av langt infrarødt, kan det øke cellens vitalitet, regulere mekanismen for neurohumoralvæske, styrke stoffskiftet, og gjøre materialutvekslingen i kroppsstabil.

Forbedre immunfunksjonen

Immunisering er en fysiologisk beskyttende respons av menneskekroppen. Den inkluderer både cellulær immunitet og humoristisk immunitet, og spiller en ekstremt viktig rolle i kroppens motstand mot sykdom. Gjennom klinisk observasjon kan fjerninfrarød forbedre fagakytisk funksjon av makrofager, regulere human cellulær immunitet og humoral immunitet, og er gunstig for menneskers helse.

Anti-inflammatorisk effekt

Mekanismen er som følger: a) Den fjerninfrarøde varmeaktiviteten eliminerer den patologiske prosessen med betennelse gjennom responsen til nevrohumoraloppløsningen, akselererer den fysiologiske tilstanden til den opprinnelige ødeleggelsen og gjenoppretter normaliteten, forbedrer den lokale og systemiske sykdomsmotstanden og aktiverer samtidig. Funksjonen av immunceller styrker fagocytisk funksjon av leukocytter og retikulære celler, og oppnår formålet med antiinflammatorisk og antibakteriell. b) Infrarød termisk effekt øker hudtemperatur, sympatisk nervesensasjon, vasodilatorfrigivelse, vasodilatasjon, akselerert blodstrøm, forbedret blodsirkulasjon, forbedret vevsmating, aktiv vevsmetabolisme, økt oksygenforsyning i blodet, forbedret blodtilførselen og oksygenforsyningsstatusen til lesjonen området styrker celleregenerasjonsevnen, styrer utviklingen av betennelse og lokaliserer den, og akselererer reparasjonen av lesjonen. c) Den infrarøde termiske effekten forbedrer mikrosirkulasjonen, etablerer sikkerhetssirkulasjon, forbedrer cellemembranstabiliteten, regulerer ionkoncentrasjon, forbedrer osmotisk trykk, akselererer utskillelsen av giftige stoffer og akselererer absorpsjonen av ekssudater, som fører til regresjon av betennelse og ødemer. .

analgesi

Den termiske effekten av infrarød reduserer spenningen av nerveender; forbedringen av blodsirkulasjonen, ødemet avtar, kjemisk og mekanisk stimulering av nerveender er lindret; Den termiske effekten av langt infrarøde stråler øker smertetærskelen, som alle lindrer smerte. Rollen. I tillegg til de termiske effekter som er beskrevet ovenfor, er det mange andre viktige biologiske effekter, som for eksempel forholdet mellom infrarøde stråler og liv, infrarøde stråler for å forbedre mikrocirkulasjon, aktiverte vannmolekyler og aktiverte vevsceller.

Far infrarød teknologi prinsipp:

Etter at farinfrarød teknologi er påført huden, absorberes det meste av energi fra huden, og den absorberte energien omdannes til varmeenergi, noe som forårsaker at temperaturen i huden stiger, brenner fett og eliminerer overskytende vann. Øk celleevnen, styrke stoffskiftet, slapp av blodkarene, fremmer og forbedrer blodsirkulasjonen, og gjør materialutveksling i kroppsstabil. Samtidig forbedrer den fagocytiske funksjonen av makrofager og regulerer cellulær immunitet og humoral immunitet.


ledet

LED-lysstyrkeinstrument rødt lysstyrke ved hjelp av 625nm høyeffektiv lysemitterende bølgelengde, kan forbedre hudens blodsystem og lymfesystemets mikrosirkulasjon, stimulere intracellulær mitokondriell aktivitet, LED rødt lys bestemt bølgelengde kan konvertere lysenergi til celleenergi, nøytralisere celler Det frie genet produsert stimulerer fiberceller til å produsere kollagen, aktiverer huden for å akselerere blodsirkulasjonen, og fjerner rynker og bløtemidler fra innsiden av huden.

1. Fremme huden for å produsere kollagen med kosmetisk effekt, noe som gjør huden mer gjennomskinnelig og hvit, og reduserer dermed fine linjer og rynker.

2, stram porene, forbedre den generelle hudtonen, gjør huden jevn og elastisk.

3, lette fregner, rødt blod, akselerere forbedringen av problemhuden og reparere etter solbrenthet.

4, fremme ansiktsblodsirkulasjon, lås huden fuktighet.

5, for å gi hudcellens aktiveringsenergi, akselerere hudens metabolismehastighet og fremme huden for å absorbere næringsstoffer raskere, slik at huden ofte forblir som babylignende.

6, senke akne rødhet, stramme huden, spesielt effektiv.