MENO ultralyd kavitasjon kroppsmaskin


sterk ultralydsteknologi

Hva er en sterk ultrasound?

For å nevne en sterk ultralydsbølge må du først forklare konseptet med ultralyd. Hørbar vibrasjonsfrekvens hos mennesker er omtrent 20 Hz til 20 000 Hz per sekund. Virkemåten ligner den som er forårsaket av steinen kastet inn i bassenget, og spredt seg gjennom den omgivende luften. En frekvens under 20 Hz kalles en infrasjonsbølge, og en frekvens over 20.000 Hz kalles en "ultralydbølge". Ultralyd passerer gjennom en spesiell medisinsk modulasjonsmetode, som er en sterk lydbølge. Forskere refererer til antall vibrasjoner per sekund som frekvensen av lyden, og dens enhet er Hertz (Hz). Frekvensen av lydbølger som vi kan høre i menneskelige ører er 20 Hz til 20 000 Hz. Når vibrasjonsfrekvensen til lydbølgen er større enn 20 kHz eller mindre enn 20 Hz, vil vi ikke høre den.

Ultralyd har mange anvendelser i kosmetologi. De fleste bruker ultralydbølger på noen få hundre K til noen få meter for rengjøring og produktinnføring, og bruker sterke lydbølger med en frekvens på ca. 40K (også kalt lavfrekvens). Sonic) er en stor innovasjon innen medisin og kosmetikk.

Under samme amplitude er energien til en gjenstands vibrasjon proporsjonal med vibrasjonsfrekvensen. Når ultralydbølgen forplanter seg i mediet, er frekvensen av mediumpartikkelvibrasjonen meget høy, så energien er veldig stor. I den tørre vinteren i Nord-Kina, hvis ultralydbølgen passeres i vannet. I tanken vil den voldelige vibrasjonen bryte vannet i tanken inn i mange små dråper, og deretter bruke en liten vifte for å blåse tåken inn i rommet, som kan øke luftfuktigheten til innendørs luft. Dette er prinsippet om ultralydfukteren. Slike som faryngitt, luftrør Inflammasjon og andre sykdommer, er det vanskelig å bruke blodstrøm for å få stoffet til å nå den berørte delen. Ved å bruke prinsippet om luftfukteren, forstøvning av stoffløsningen og å la pasienten inhalere, kan den terapeutiske effekten forbedres. Den enorme energien til ultralydbølgen kan også gjøre steinen i menneskekroppen. Sterkt tvunget til å vibrere og bryte, og dermed bremse smerten og oppnå formålet med helbredelse. Ultralyd er mye brukt i medisin, slik som den nåværende fargekbalansen, B-ultralyd, grus (som gallestein, nyrestein, øyeposer, etc.), kan også ødelegge bakteriestrukturen, sterilisere artiklene

Når en sterk akustisk bølge forplantes i en levende kropp, fører samspillet mellom vevene til endringer i kroppens funksjon og struktur, som kalles den biologiske effekten av den sterke akustiske bølgen. Mekanismen som produserer den biologiske effekten er den termiske effekten og kavitasjonseffekten.

Den såkalte termiske effekten betyr at en del av energien absorberes av det biologiske vevet i termisk energi, og vevetemperaturen økes under prosessen med sterk akustisk bølgeutbredelse. Kavitasjonseffekten refererer til samspillet mellom gaskjernen eller mikroboblene i vevet under forplantningen av den sterke akustiske bølgen, slik at plutselig sprengning gir enormt øyeblikkelig trykk som forandrer vevets indre struktur. Sterke lydbølger har sterk inntrengningskraft for faste stoffer og væsker. Når energien er stor, kan partiklene vibreres ved høy frekvens, og litt energi kan omdannes til varme. For å øke lokal temperatur. Høyintensitetspulverte lydbølger som forplanter seg i væsker som inneholder småbobler med små små mengder, kan føre til at bobler trekkes sammen, svulmer og voldsomt eksploderer. Dette fenomenet kalles "kavitasjon".


Sterke ultralydbølger har tre store effekter på stædig fett:

1. Mekanisk vibrasjon

I dypvevet forårsaker det 36.000 til 45.000 ganger per minutt av fin vibrasjon, som stimuleres av kontinuerlig og pulserende ultralydsenergi, endrer antall celler, cellepermeabilitet og vevsfilmendringer, og øker dermed permeabiliteten til cellemembranen. Fremskynde hastigheten på væskestrømmen i kroppen og øke cellens metabolisme. Samtidig kan sjokken slå opp de store fettcellene og bli myke.

2, dyp oppvarming effekt

På grunn av vibrasjonen av sterke lydbølger øker fetttemperaturen, og den nedbrytes automatisk. Til slutt blir forbrenningen varme og utskilles. Samtidig kan de sterke lydbølgene trenge inn i huden med ca 6 cm, og fettmassen kan smelte og emulgeres ved vibrasjon. På den annen side kan termisk energi-effekten fremme blod og lymfevæsken sirkulerer jevnt og aktiverer og regenererer celler i dype vev.

3. Biologiske effekter

Den biologiske effekten av sterke lydbølger er faktisk en fysiologisk respons av menneskekroppen til mekanisk og diatermi. Når mekanisk sterk sonisk energi trenger inn i vevet i kroppen, absorberer vevet energi og produserer biologiske effekter, som fettceller, liten og fettfordeling.


Sterk ultralyd bølgefett slanking slanking prinsipp:

Den sterke akustiske bølge slankingsteknologien overfører den sterke akustiske energien til menneskekroppen uten skadefrekvens og kraft til forskjellige deler av fettvævet gjennom kontaktkoblingsmetoden og benytter hullprinsippet med sterke akustiske bølger for å generere kavitasjon for dårlig dårlig fett vev. Energien fører til at fettcellene brister. De sperrede fettcellene fjernes fra kroppen gjennom sirkulasjonen av kroppsvæsken, og antall fettceller reduseres for å oppnå formålet med slanking og slanking.

Når den sterke lydbølgen kommer inn i menneskekroppen, kan de menneskelige fettcellene produsere en sterk påvirkning og friksjonsbevegelse mellom fettcellene. Tusenvis av vibrasjoner per sekund kan nå subkutan dyp vev 1-6 cm, noe som kan stimulere de dype fettcellene. Den dype subkutane varmen er varm, og de dype kapillærene og lymfoide vev kan strømme jevnt til dypfettlaget bryter ned fettet og reduserer direkte mengden fett. Fordelen med sterke lydbølger er at de selektivt ødelegger vev. Ved å sette en bestemt frekvens, ødelegger sterke lydbølger bare lavt tetthet fettvev, noe som gjør det mulig å beskytte høyt tetthetsvev som vaskulære nerver (figur 2). Sterke lydbølger, som andre lydbølger, har ekspansjons- og komprimeringssykluser. Påføringsprinsippet om sterk sonisk fettsuging gir hovedsakelig en rekke fysiske effekter ved ekspansjon og kompresjon. Denne prosessen er forårsaket av ekspansjonen og komprimeringen av bølgen, som forårsaker væsken til å danne en implosjonseffekt, slik at et stort antall mikrohulrom dannes i væsken. For gass eller damp vil implosjonen av mikrofoner i og utenfor cellen føre til at bevegelsen av molekylet øker, noe som til slutt fører til cellebrudd (figur 2). Triglyseridet i fettcellene frigjøres fra fettcellene, og disse triglyseridene spaltes i frie fettsyrer (FFA) og glyserol ved hjelp av lipase (LPI). Frie fettsyrer (fettløselige) trer inn i blodet og binder seg til serumproteiner og transporteres langsomt til leveren. Glycerol (vannløselig) leveres til leveren ved å løsne seg i interstitiale væsker (blod og kroppsvæsker). Endelig er leveren tarmsirkulasjon eller nyrene er ekskludert fra kroppen, og dermed oppnås effekten av lokal slanking.