Produsent Slimming Device Medical

Produsent Slimming Device Medical
Produktdetaljer

original produsent slanking enhet medisinsk bruk i SPA eller salong eller klinisk, og høyere kvalitet, og godt effektivt resultat, teknologi: 40KHz ultralyd og vakuum og bipolar radiofrekvens og 905soft laser og mekanisk rulle.


1.Strong ultralyd bølge fett slanking slanking prinsipp:

Den sterke akustiske bølgebaserte teknologien overfører den sterke akustiske energien til menneskekroppen uten skadefrekvens og kraft til forskjellige deler av fettvævet gjennom kontaktkoblingsmetoden og benytter hullprinsippet med sterke akustiske bølger for å generere kavitasjon for dårlig dårlig fett vev. Energien fører til at fettcellene brister. De sperrede fettcellene fjernes fra kroppen gjennom sirkulasjonen av kroppsvæsken, og antallet fettceller reduseres for å oppnå formålet med slanking og slanking.

Når den sterke lydbølgen kommer inn i menneskekroppen, kan de menneskelige fettcellene produsere en sterk påvirkning og friksjonsbevegelse mellom fettcellene. Tusenvis av vibrasjoner per sekund kan nå subkutan dyp vev 1-6 cm, noe som kan stimulere de dype fettcellene. Den dype subkutane varmen er varm, og de dype kapillærene og lymfoide vev kan strømme jevnt til dypfettlaget bryter ned fettet og reduserer fettmengden direkte. Fordelen med sterke lydbølger er at de selektivt ødelegger vev. Ved å sette en bestemt frekvens, ødelegger sterke lydbølger bare lite tetthet fettvev, noe som gjør det mulig å beskytte høyt tetthetsvev som vaskulære nerver (figur 2). Sterke lydbølger, som andre lydbølger, har ekspansjons- og komprimeringssykluser. Anvendelsesprinsippet for sterk sonisk fettsuging produserer hovedsakelig en rekke fysiske effekter ved ekspansjon og kompresjon. Denne prosessen er forårsaket av ekspansjonen og komprimeringen av bølgen, noe som får væsken til å danne en implosjonseffekt, slik at et stort antall mikrohulrom dannes i væsken. For gass eller damp vil implosjonen av mikrofoner i og utenfor cellen føre til at molekylets bevegelse øker, noe som til slutt fører til cellebrudd (figur 2). Triglyseridet i fettcellene frigjøres fra fettcellene, og disse triglyseridene spaltes i frie fettsyrer (FFA) og glyserol ved hjelp av lipase (LPI). Frie fettsyrer (fettløselige) trer inn i blodet og binder seg til serumproteiner og transporteres sakte til leveren. Glycerol (vannløselig) leveres til leveren ved å løsne seg i interstitialvæsker (blod og kroppsvæsker). Endelig er leveren tarmsirkulasjon, eller nyrene er utelukket fra kroppen, og derved oppnås effekten av lokal slanking.

2.

vakuum fysisk effekt :

(1) Epidermis: Forbedrer fluidtilstanden til det intercellulære rommet, forbedrer fluiditeten, øker cellebevegelsen og aktiverer celler.

(2) vaskulært lag: forbedre hudens blodsirkulasjonssystem, ikke bare forbedre kapillærsystemet, men også forbedre dype vener og lymfekreft

Flyten mellom nettene fjerner overskytende giftstoffer fra kroppen.

(3) Vevslag: Øk hud- og muskelvevaktiviteten, myk og bryte ned fett, forbedre oksygenforsyningskapasiteten, stimulere kollagenproduksjonen, øk hudens elastisitet og motstå vevsfibrose.

(4) Nervesystemlag: Negativ trykkbevegelse kan stimulere epidermis og dyp sympatisk nervesystem og forbedre hudfølsomheten. Stimulerer overflaten og dyplagene i det sympatiske nervesystemet.


3.

det effektive resultatet om radiofrekvensen:

Menneskekroppen er en gjeldende leder som forårsaker fysiologiske effekter på huden når den passerer gjennom kroppen. (inkludert termiske og ikke-termiske effekter)

Termisk effekt: På grunn av bevegelse av partikler i menneskelig vev forårsaket av bølgebølge, blir den termiske effekten generert direkte i vevet. 1. Fremskynde blodsirkulasjonen, øk oksygenforsyningen og forbedre tekstur av hele lag av hud;

2, produserer den termiske effekten termisk stimulering, noe som fører til at den dermale kollagenfibrene trekkes sammen, stimulerer kollagenet til å regenerere, omorganisere, styrke bindevevsgenerasjonsevnen, straks stramme huden

3, direkte mot cellulitten, dekomponering av fettcellens innhold (dekomponert i frie fettsyrer og glyserol), oppløs fett, reduser fettvolum, akselerere lymfatisk sirkulasjon og fremme menneskelig metabolisme;

Ikke-termisk effekt: Når intensiteten til den termiske effektendringen er liten nok til å øke kroppstemperaturen, kan høyfrekventstrømmen fremdeles føre til at partiklene i vevet vibrerer, og det er også mulig å endre vevsendringen , det vil si den elektromagnetiske oscillasjonseffekten, og den ikke-termiske effekten er mikroskopisk. De biokjemiske og biofysiske prosessene til organismen kan produsere en rekke effekter, for eksempel akselerasjon av vekst og utvikling av dyr og planter, og ikke-termisk Effekter er maskert av termiske effekter og kan ikke vise effekten. Etter hvert som tiden går, blir kollagen gjenfødt, rynker gradvis forsvinner, og huden strammer, slik at huden blir yngre.

4.

905nm soft laser laser biologisk (kliniske effekter og relaterte biosensing effekter)

Forbedring i sirkulasjonen .

Anti-edematøs effekt.

Analgetisk effekt.

Accelerasjon av vevsgenerering.

Cicatrization effekt.

Antibakteriell virkning:

905nm myk laser effekt
Forespørsel