MENO BIO Microcurrent

MENO BIO Microcurrent
Produktdetaljer

MENO BIO mikrostrøm og EMS maskinpleie hud \ hår \ kropp


BIO mikrokurrent Instrumentteori

1. Bipolar RF-teknologi

Radiofrekvens refererer til elektromagnetiske bølger som kan overføres og overføres. Gjennom endogen varme forårsaker de dermale kollagenfibrene å produsere umiddelbar sammentrekning, noe som stimulerer sekresjonen av mer nytt kollagen og kollagen. Ved å øke temperaturen i det dermale vevet med energi, kan det forbedre kroppens oksygenstrøm, øke blod og lymfesirkulasjon og aktivere metabolisme.

2. Biologisk mikrostrømsteknologi

Bio-mikro-strømteknologi forbedrer cellemetabolisme, aktiverer celler og strammer musklene ved å virke på cellenivå. Samtidig kan den raskt åpne porens passasje, øke penetrasjonsevnen til den aktive væsken, og gjøre huden fullstendig absorbert og lukke porene i tide for å få huden til å oppnå effekten av fuktighetsgivende og bleking.

3. Rødt lys teknologi

Rødt lys med en bølgelengde på 633 nm absorberes fullt ut av fibroblaster, noe som kan øke veksten av vevskulturerte fibroblaster og muskelceller med en faktor på fem. Samtidig kan den fremme blodsirkulasjonen, forbedre hudens helsekondisjon, absorbere fullstendig av fibroblaster, fremme celleproduksjonsprosessen, forbedre kollagenproduksjonen, tykkere og omstrukturere dermislaget, og danne rosenkrem og delikat hud.

4. Grønn lys teknologi

Grønt lys med en bølgelengde på 470 nm har en beroligende og avslappende effekt på nerver. Grønt lys kan også brukes til å fjerne giftstoffer fra kroppen og grov hud, rynker, hudormer, akne og akne forårsaket av tretthet og psykisk stress.

5. Blått lys

Ved 465 nm bølgelengde, når det blå lyset bestråles med akne, kan nesten all energi effektivt påføres P. acnes, som kan stimulere de fotodynamiske endringene av porfyriner ved maksimal effekt, drepe P. acnes og hemme akne propionat. Veksten av baciller eliminerer effektivt betennelse og akne i det berørte området. I tillegg kan 465 nm bølgelengde blått lys også hemme sekretjonen av uttømmende talgkjertler, balansere hudoljesekretjon, redusere porene og glatt hud.


Instrument effekt

(1) Dyp rensing av huden, og introduserer næringsstoffer raskt i det basale laget av huden og blekner huden.

(2) Forbedre ansiktssløvhet, sløvhet, mangel på vann og guling.

(3) Forbedre kroppens metabolisme, aktiver cellevev og stram musklene.

(4) Fremme blodsirkulasjonen og redusere solskader.

(5) , rolig huden, krympe porene, langvarig bruk av produkter for å oppnå glatt og elastisk hud

(6) , forbedre stramming av huden, effektivt løse ansiktsavsla, skulpturelt ansikt.Forespørsel