Opprinnelige produsenten 3D HIFU slanking ansikt

Opprinnelige produsenten 3D HIFU slanking ansikt
Produktdetaljer

  opprinnelige produsenten 3D HIFU slanking ansikt og kropp


11lines 3D HIFU anti-aldring medisin og estetikk utstyr

HIFU er et gjennombrudd ikke-kirurgisk behandling av skjønnhet, fokuserer varmen på ett punkt gjennom ultralyd for å produsere høy energi på dermis og SMAS laget på en enkelt energi subkutan handling ved temperaturer opp til 65 grader Celsius - mellom 75 grader Celsius, den kan trenge den dype huden mellom 1,5 MM og 16MM, som kan stimulere kollagen spredning og rekombinasjon raskt og effektivt. På samme tid, fordi energien er feid over overhuden, det er ikke nødvendig å bekymre epidermal skade, og huden raskt kan heves. Trekk, stramme konturer og raskt glatte ut rynker.

3D HIFU:

 én skutt MAX 11lines - MIN1line, og ett trinn MAX10MM-MIN1MM, behandling linjene distribueres under huden godt av datamaskinen, og bruker fordelen av ikke-invasiv fokus gjennomtrengning av høy intensitet fokusert ultralyd, og bruker ultralyd fokus teknologi ikke-invasively oppstartsskripts utpekte områder under huden slik at subkutant vev genererer varme mens vibrasjon ved høye frekvenser, slik at huden vev celler å re-vokse.  

      hvaer den ultrasoniske?  

Forskere viser til antall vibrasjoner per sekund som frekvensen av lyden, og sin enhet er Hertz (Hz). Frekvensen til lydbølgene som våre menneskelige øret kan høre er 20Hz til 20000Hz. Derfor referere vi til lydbølger med en frekvens som er høyere enn 20000 Hz som "ultrasoniske bølger". Den har god retningen, sterk gjennomtrengende kraften og enkel tilgang til relativt konsentrert energi. behandle fett med temperaturen 55-70selsius under huden.


blob

testing1

Forespørsel